Запрошуємо до участі у міжнародній смарт-конференції зі сталого розвитку

Запрошуємо Вас до участі у міжнародній смарт-конференції зі сталого розвитку SDL 2024 (https://sdlconference.org), яку організовують Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та ГО “Орієнтири сталого розвитку” (м. Івано-Франківськ) за підтримки ПРООН в Україні!

Просимо перейти за посиланням https://eepurl.com/iiuIvX для реєстрації та отримання сповіщень про доповіді ключових спікерів, вебінари, роботу в секціях (усні й постерні презентації) та інші заходи в рамках конференції.

Тези доповідей будуть розміщені у збірнику матеріалів конференції. Загальний сертифікат про участь зазначатиме кількість (мінімум 12) годин професійного розвитку. Організатори забезпечать 100% покриття витрат на друк 10 наукових праць в журналах Scopus/WoS у відкритому доступі, написаних за результатами роботи конференції.

Інноваційний “розумний” формат конференції пропонує БЕЗПРЕЦЕДЕНТНУ ЧАСОВУ ГНУЧКІСТЬ: (1) події розпорошено протягом року, що долає виснажливість і часозатратність 2-3-денного формату; (2) пріоритетним є післяобідній та ранньовечірній час (Східноєвропейський час; ранок у США та Канаді); (3) заходи мають помірну тривалість і є орієнтованими на дискусію.

Робоча мова – АНГЛІЙСЬКА. Участь – БЕЗКОШТОВНА.

Контактна особа: Володимир Гошилик, директор ГО “Орієнтири сталого розвитку”; +380506752588 (месенджери), goshylyk@berkeley.edu