Онлайн-конференція кафедри математики та інформатики і методики навчання за участю студентів спеціальності Середня освіта (Інформатика)

9 квітня відбулося секційне засідання засобами Hangouts Meet, на якому були присутні викладачі кафедри та студенти бакалаврату (2-4 курсів) і магістратури “Середня освіта (Інформатика)”. Було заслухано доповіді 22 магістрантів спеціальності “Середня освіта (Інформатика)” денної та заочної форми навчання, а також наймолодшої учасниці – студентки 3-го курсу цієї спеціальності, яка активно займається науковою роботою. Онлайн засідання тривало понад 3 години, після чого студенти та викладачі обмінялися враженнями про дистанційне навчання та сучасну ситуацію в освіті.
З метою вдосконалення підготовки та організації проведення подібних заходів, студентам та викладачам було запропоновано пройти анонімне опитування з висловленням відгуків, зауважень та побажань учасників щодо проведених засідань конференції.
За результатами роботи конференції відзначені доповіді студентів будуть рекомендовані до опублікування у студентському збірнику наукових праць «Еврика» та нагороджені грамотами.