Дипломом ІІI ступеня нагороджено нашу магістрантку Надію Ікавець за участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Технологічна освіта»  у 2019/2020 навчальному році відбувся на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. Наукова робота магістрантки факультету математики та інформатики спеціальності Середня освіта (Інформатика) Надії Ікавець на тему: «Розробка STREAM-занять для вивчення фракталів» (науковий керівник – доц., к.пед.н. Дудка О.М.) зайняла почесне  ІІІ місце та відзначена дипломом ІІІ-го ступеня (тут).

Дослідження показали, що тема «Фрактали» є дуже цікавою для дітей будь-якого віку, а STREAM-заняття дають можливість об’єднати декілька дисциплін і змоделювати реальну життєву ситуацію. Розроблені завдання та роздаткові матеріали отримали схвальні відгуки та рекомендації щодо використання на уроках   інформатики, математики, фізики, біології, природознавства, програмування, технологій, мистецтва.

 

 

 Вітаємо Надію з перемогою та бажаємо не зупинятись на досягнутому!!!