Організація онлайн-конференції кафедри математики та інформатики і методики навчання за участю студентів спеціальності Середня освіта (Математика)

8 квітня відбулося секційне засідання засобами Hangouts Meet за участю студентів магістратури “Середня освіта (Математика)” та викладачів кафедри математики та інформатики і методики навчання. Було заслухано доповіді 18 магістрантів спеціальності “Середня освіта (Математика)” денної та заочної форми навчання. Кожен доповідач після виступу відповідав на запитання, після чого студенти та викладачі обмінялися враженнями щодо доповіді. Учасників конференції зацікавили дослідження Рендзяк Діани, Партики Наталії, Радул Андріани, Чоп’юка Юрія, Лазорко Наталії, Ситник Анастасії, Білінкевича Назара та інших студентів. Онлайн засідання тривало майже 3 години.
З метою вдосконалення підготовки та організації проведення подібних заходів, студентам та викладачам було запропоновано пройти анонімне опитування з висловленням відгуків, зауважень та побажань учасників щодо проведених засідань конференції.
За результатами роботи конференції кращі доповіді студентів рекомендовано до опублікування у студентському збірнику наукових праць «Еврика» та нагородження грамотами.