Наше здоров‘я – у наших руках!

1 грудня о 14:30 запрошуємо на онлайн-лекцію завідувача кафедри біохімії та біотехнології, доктора біологічних наук, професора Володимира Івановича ЛУЩАКА в рамках нової соціальної ініціативи Центру студентського розвитку та кафедри фізичної терапії, ерготерапії та факультету психології «Наше здоров’я».

Підключитися можна за покликанням: https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m8f116cce38531790028b1b19d810a575

Після лекції запрошуємо всіх учасників також долучитися до онлайн-заняття з лікувальної гімнастики (дихальні вправи, вправи для хребта) від кандидатки наук з фізичного виховання і спорту, доцентки кафедри фізичної терапії, ерготерапії факультету фізичного виховання і спорту Лілії Ігорівни ВОЙЧИШИН.

Ініціатива «Наше здоров’я» направлена на реалізацію однієї зі стратегічних цілей університету, а саме – становлення інноваційної корпоративної культури якості, розвитку й співпраці працівників, студентів і випускників університету на основі соціальної відповідальності.

Серед завдань, які ставлять організатори – турбота про здоров’я працівників та студентів нашого університету шляхом підвищення обізнаності з профілактичними заходами щодо попередження найбільш поширених хвороб, популяризації і підтримки здорового способу життя, мотивації до збереження власного здоров’я.

Очікуваний результат – формування університетської родини здорових і успішних фахівців своєї справи, які мають можливості та бажання для ефективної роботи та подальшого професійного розвитку. Працівникам та студентам, які мають бажання приєднатись до ініціативи пропонується заповнити гугл-анкету – https://forms.gle/ud4s57B6qBCpZ8bC9.

На даний час її вже заповнили 113 працівників університету. За результатами опитування встановлено: – близько 25 % працівників оцінюють своє здоров’я на 7 балів з 10 та близько 25 % на 8 балів з 10; – 38 % опитаних хворіють раз на пів року і 21 % опитаних раз на 3 місяці; – більше 50 % опитаних не займаються спортом; – близько 80 % опитаних хочуть брати участь в ініціативі «Наше здоров’я». У її рамках планується проведення щомісячно зустрічей з фахівцями у галузі охорони здоров’я та організація онлайн-занять з лікувальної гімнастики, фітнесу, йоги, аеробіки, TRX.

Тематики зустрічей з фахівцями і заняття різними видами спорту залежить від вашого вибору за результатами опитування.

Запрошуємо доєднуватись до соціальної ініціативи «Наше здоров‘я».