Ми стали фіналістами Meet and Code 2020

Наш спільний проєкт із партнерами Івано-Франківський ІТ кластер та Code Club Івано-Франківськ,  презентований в рамках  Meet and Code 2020, а саме – онлайн квест “Вчимося програмувати, мандруючи!” (Let’s code, travelling!)  відзначили на Європейському рівні – проєкт став одним з трьох фіналістів Meet and Code 2020 у номінації Code for Europe!!!

Нагадаємо, що у розробці проєкту взяли участь доценти нашої кафедри Олеся Власій та Ольга Дудка, а також магістрантка спеціальності “Середня освіта (Інформатика)” Ольга Ліщинська.  У онлайн квесті взяло участь пів сотні дітей з різних куточків України, а призери та наймолодші учасники отримали пам’ятні подарунки.

Проєкт об’єднав ІТ-спеціалістів, громадських діячів, науковців, вчителів, студентів та дітей. Така співпраця стала для всіх нас чудовим досвідом.

Це ще раз доводить, що в умовах викликів сучасної пандемії, онлайн діяльності та віддаленого спілкування можна реалізовувати креативні ідеї, дарувати дітям радість та пишатися разом спільними досягненнями!

 

Ми гордимося тим, що наша команда з України стала фіналістом поруч із командами з Італії, Франції та Бельгії.

 

Більше тут: https://www.meet-and-code.org/ua/uk/award

 

#meetandcode