Code Club: можливості для кожного

 

8-11 вересня, учасниці команди Code Club Івано-Франківськ Олеся Власій та Ольга Дудка провели для всіх охочих онлайн тренінг “Code Club: можливості для кожного”. (Організатори: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника і Code Club Івано-Франківськ. Тренери: Олеся Власій та Ольга Дудка, доценти кафедри математики та інформатики і методики навчання Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника)

Загалом на подію було зареєстровано 93 особи, з яких 64 успішно його закінчили виконавши всі завдання програми. За що й отримали сертифікати про проходження тренінгу.

Цікавим було те, що на тренінг зібралися дуже різні люди – вчителі, методисти, викладачі, бібліотекарі та студенти. Вони прийшли до нас за новими знаннями та цікавими освітніми можливостями.

Як тренери, так і учасники відзначили те, що атмосфера була доброзичлива та затишна. Особливо приємним для тренерів було те, що учасники тренінгу проявляли справжню зацікавленість і заходили на зустріч навіть після семи уроків у школі та робочого дня в бібліотеці.

Під час фінальної рефлексії багато хто вказав, що отримав багато корисної інформації, а заступниця директора Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Франка, Людмила Жирик, яка теж брала участь в тренінгу, теж замислилася над приєднанням до нашої мережі як викладачка. Тим більше, що Code Club на Прикарпатті почався саме з першої локації саме в цій бібліотеці.

Сподіваємося, що вже незабаром кількість наших локацій та маленьких програмістів в них значно збільшиться. А тим часом розгортаємо вже підготовлені локації та готуємося до онлайн занять…

Ми робимо все можливе, щоб залучити до безкоштовного навчання програмуванню якомога більше дітей Івано-Франківщини!