Онлайн засідання кафедри математики та інформатики і методики навчання

Оскільки карантинні заходи не дозволяють спілкуватися з колегами в межах університету, а поточні питання роботи кафедри все більше накопичуються і вимагають нагального колективного обговорення, то вирішили зустрічатися ДИСТАНЦІЙНО!!! За ініціативи завідувачки кафедри, доцента Наталії Кульчицької 03 квітня 2020 року відбулося засідання кафедри математики та інформатики і методики навчання. В якості онлайн платформи для проведення даного засідання було використано корпоративний сервіс Hangouts Meet, який доступний в домені pnu.edu.ua завдяки розгорнутій в університеті платформі G Suite for Education. За допомогою цього сервісу зручно обговорювати робочі питання з можливістю демонстрації всім учасникам зустрічі на екрані комп’ютера (чи смартфона) необхідних документів та матеріалів.

На засіданні кафедри було розглянуто такі питання: організація дистанційного навчання студентів, затвердження програмових вимог до державної атестації бакалаврів спеціальностей “Середня освіта (Математика)” та “Середня освіта (Інформатика)”, наповнення репозитарію бібліотеки університету та оновлення хрестоматій, підготовка до звітної наукової конференції викладачів і студентів університету,  різне.

Між викладачами кафедри зав’язалася плідна дискусія, у результаті якої були обговорені і прийняті важливі рішення. Усі викладачі були раді спілкуванню. Отже, і карантин – не завада роботі!

І як підсумок засідання кафедри, до основних висновків було долучено найважливіший – берегти здоров’я (своє та близьких), виконувати умови самоізоляції та надавати всебічну підтримку студентам у навчанні!!!