Вітаємо магістрів спеціальностей Середня освіта “Математика” та Середня освіта “Інформатика” із отриманням дипломів!

1,5 роки навчання в магістратурі – наче мить, але кожен з вас встиг сформуватися як ініціативний учитель-новатор та дослідник.

Нескінченний потік ідей запалював спочатку нас усіх, а потім – учнів під час практик та волонтерських занять.

Тематика досліджень була дуже широка – охоплено актуальні та наболілі питання методики навчання математики та інформатики в закладах загальної середньої освіти, в профільній школі та в позашкіллі – програмування крізь призму людських цінностей, організація робочого простору через взаємопідтримку, вивчення математики та інформатики крізь дослідження, відкриття та гру…
І все, за що ми не бралися, ми робили з впевненістю того, що МИ ЗМОЖЕМО.

Тому наші студенти ЗМОГЛИ провести дослідження на стику спеціальностей і захистити одну магістерську роботу одразу за двома спеціальностями! Математика та інформатика – це просто? Спробуйте? Інформатика та управління – неможливо? Помиляєтеся.

Варто лиш захотіти робити щось добре – і це точно вийде.

Які б не були труднощі в Україні, які б не були реформи в освіті – ми будемо навчати наших дітей математики, програмуванню, цифрових технологій, і не тільки. Які б не були новітні технології – ми будемо вивчати їх і вчити наших учнів, ми будемо вдосконалюватися заради наших учнів, але незмінним залишається одне – потреба у людях з великими серцями – у Вчителях.

Ми твердо віримо, що з такими Вчителями на наших дітей чекає цікаве, корисне і творче навчання у незалежній, вільній і квітучій Україні.

Дякуємо вам за старанність, невгамовність і завзятість упродовж навчання!

Ну, а якщо ми не встигли реалізувати усі наші творчі задуми – це значить, нам є заради чого працювати далі!