На базі лабораторії кафедри математики та інформатики і методики навчання відкривається Code Club та підписано меморандум про співробітництво з Code Club Україна.

Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника підписали меморандум про співробітництво з  Code Club Україна. Наші інституції й раніше досить тісно співпрацювати за окремими напрямками, однак підписання меморандуму допоможе надати такій взаємодії потужного поштовху і переведе відношення на новий рівень.

Вже незабаром буде організовано відкриття Code Club на базі лабораторії кафедри математики та інформатики і методики навчання, буде організовано навчання для студентів за програмою підготовки викладачів для Code Club, а також організована участь студентів 3 курсу у якості викладачів під час “Online інтенсиву 2020” протягом червня під час проходження навчальної практики.

Така системна співпраця, на нашу спільну думку, стане прикладом для інших навчальних закладів і доведе що освітня сфера — це, в першу чергу, платформа для розвитку ініціативності та креативності.